Peugeot Metropolis RX-R

De nieuwe Peugeot Metropolis RX-R: symbool van Franse innovatie.

De perfecte proporties van de Peugeot Metropolis geven hem een evenwichtige uitstraling. Zijn leeuwachtige trekjes zijn onmiskenbaar. 

Hoewel deze driewielige motorscooter ontworpen werd voor de stad, haalt hij een topsnelheid van bijna 150 km/u. Wat maakt dat de Metropolis met zijn uitermate comfortabel rijgedrag meteen vertrouwen schept, dankzij zijn lage, comfortabele zadel en tal van geïntegreerde functies. 

Wist je dat? 
Als je voor 2013 het autorijbewijs B hebt behaald heb je geen motorrijbewijs nodig om de Metropolis te mogen besturen en mag je gewoon met je autorijbewijs opstappen!

De speciale RX-R-reeks van de Peugeot Metropolis is met zijn mat zwarte afwerking en rode accenten, alluminium vloerplaat en een laag windscherm werkelijk uniek. Dit is zonder twijfel het meest optisch getunede Metropolis model.

 

Deze prijs is inclusief 21% BTW, BPM, rijklaarmaak- en kentekenkosten, €39,-leges, tenaamstelling kenteken en SRN recycling bijdrage.


Bouwjaar Kilometerstand Prijs Prijs p/m
km € 11.198,- Vanaf € 126,14

Vraag vrijblijvend de inkoopprijs van je motor of scooter op! Uiteraard kunt u uw voertuig ook inruilen op een andere motor of scooter!