Super Soco CUX

Super Soco CUX

Slim, intelligent en oogstrelend, wie wil dat niet? De CUX beschikt over deze 3 ingrediënten. Daardoor is de CUX de elektrische scooter van dit moment. Deze geavanceerde e-scooter is uitgerust met de nieuwste technologieën waaronder keyless rijden, een app om te connecten met je scooter, een intelligente LED-koplamp met sensor en extreem helder display dat overdag en in het donker perfect zichtbaar is. Aan veiligheid is ook gedacht; dubbele schijfremmen zorgen voor een korte remweg. Elektrisch rijden biedt volop voordelen. Naast emissieloos rijden levert de krachtige Bosch motor indrukwekkende prestaties en in combinatie met een lithium accu die oplaad in slechts 4 tijd, kan je genieten van geruisloze kilometers. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig vol en kan je weer genieten van circa 75 geruisloze kilometers.

Ook is de CUX te voorzien van de leukste accessoires zoals een camera, achterdrager, beugels, windscherm en en treeplank verbreder.

De CUX is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie en in de kleuren Charcoal Grey, Cobalt Blue en Dark Gold.

Alle elektrische Super Soco scooters, brommers en motorfietsen kunnen tegenwoordig ook gereden worden via een private lease, zie hiervoor de website van Super Soco op https://vmotosoco.nl

Wij hebben de Super Soco CUX als demo in onze winkel staan, kom je een keer proefrijden?


Bouwjaar Kilometerstand Prijs Prijs p/m
km € 2.799,- Vanaf € 51,12

Vraag vrijblijvend de inkoopprijs van je motor of scooter op! Uiteraard kunt u uw voertuig ook inruilen op een andere motor of scooter!