Vespa Sprint Justin Bieber x Vespa

Een uniek project om de geest van vrijheid en de passie voor stijl en design te vieren met een explosieve mix van creativiteit waarin coolheid, popcultuur en eigentijdse flair samenkomen. Justin Bieber, een internationaal geprezen muziekster met miljoenen fans over de hele wereld, slaat de handen ineen met Vespa om JUSTIN BIEBER X VESPA te onthullen, een nieuw exclusief Vespa model dat persoonlijk bedacht en ontworpen is door de zanger.

Uiteraard zijn er voor de Sprint enorm veel accessoires leverbaar, van chromen en zwarte beugels en windschermen tot LED smoke verlichting, Angel Eyes, stickersets, custom buddyseats en luxe Zelioni onderdelen.

De Vespa Sprint Justin Bieber Special is enkel leverbaar als 45km en is voorzien van het nieuwste 4-takt/3V Iget Euro5 motorblok.

Deze prijs is inclusief 21% BTW, rijklaarmaak- en kentekenkosten, leges, tenaamstelling kenteken en SRN recycling bijdrage.  


Bouwjaar Kilometerstand Prijs Prijs p/m
km € 4.839,- Vanaf € 88,38

Vraag vrijblijvend de inkoopprijs van je motor of scooter op! Uiteraard kunt u uw voertuig ook inruilen op een andere motor of scooter!