Vespa Sprint Racing Sixties

Geïnspireerd door de jaren 60 - een legendarische periode in de geschiedenis van racen en motorrijden - introduceert Vespa de nieuwe speciale serie Vespa Sprint en Vespa GTS Super Racing Sixties.

De gloednieuwe gele en rode graphics springen in het oog op het respectievelijk groene en witte chassis van de stoerste modellen uit de Vespa-collectie: de Sprint (met zijn 50, 125 cc motoren) en de GTS Super (met zijn 125 en 300 cc motoren).

Naast het suggestieve kleurenschema, dragen een gloednieuw zadel, gouden velgen en matzwarte details allemaal bij tot deze twee modellen die opvallen door hun elegante sportiviteit. De eerste (met een mix van geel en groen) heeft een klassiekere uitstraling, terwijl de tweede (in rood en wit) er dynamischer, frisser en moderner uitziet. 

Uiteraard zijn er voor de Sprint Racing Sixties prachtige accessoires zoals diverse windschermen, valbeugels, klapdrager, alarm, LED verlichting etc leverbaar.

De Vespa Sprint Racing Sixties is leverbaar in 25km en 45km en is voorzien van het nieuwste 4-takt/3V Iget Euro5 motorblok.

Deze prijs is inclusief 21% BTW, rijklaarmaak- en kentekenkosten, leges, tenaamstelling kenteken en SRN recycling bijdrage.  


Bouwjaar Kilometerstand Prijs Prijs p/m
0 km € 4.439,- Vanaf € 81,07

Vraag vrijblijvend de inkoopprijs van je motor of scooter op! Uiteraard kunt u uw voertuig ook inruilen op een andere motor of scooter!