Zuurbier Motoren en Scooters

Zuurbier Motoren en Scooters is een gespecialiseerd bedrijf in de motor en scooter branche, wij zij gevestigd in Bruchem een dorpje dat grenst aan Zaltbommel. 
Wij zijn een jong bedrijf, sinds 1 juli 2010 zijn onze showroom en werkplaats geopend. De eerste jaren waren wij gevestigd in een pand in het hart van Gameren, door de groei van het bedrijf en de toenemende vraag vanuit de motorrijder zijn wij vanaf 1 maart 2015 gevestigd in een groter pand te Bruchem.


Team Zuurbier Motoren en Scooters

Marcel heeft 8 jaar lang als motorfietsmonteur gewerkt bij een van de grotere Suzuki en Aprilia dealer in Noord Holland. De laatste jaren is hij daar actief geweest als chefwerkplaats. Daarnaast is Marcel vanaf zijn 15e actief in de Nederlandse wegracerij. Als 15 jarig jochie begonnen in de bromfietsraces, en uitgegroeid tot een deelnemer in de top van de nederlandse motorsport, het ONK Supersport. Hiernaast is Marcel een deelnemer in het zeer competetieve veld van de IRRC waar hij enkel op stratencircuits racet met zijn Yamaha R6. 

Maikel is de nieuwste en jongste telg van Zuurbier Motoren en Scooters. Van jongs af aan is hij al geïnteresseerd in scooters en motoren en was er in zijn vrije tijd dan ook graag mee bezig. Een opleiding tot scootertechnicus was dan ook vanzelfsprekend! Inmiddels is Maikel gediplomeerd scooter- en motorfietsmonteur.

Ilja is bijna geboren in het zijspan van haar vaders Harley en op de motor heel Europa doorgesleept door haar motorrijdende ouders. Op haar 18e in het bezit van haar motorrijbewijs en op haar 23e actief op een Ducati 848 in de 3DCup op het circuit. Inmiddels is de Ducati omgeruild voor een Yamaha R6 en is ze tevens circuittestrijder voor testmotor.nl waarbij ze de nieuwste sportieve modellen motoren en banden test op de grote circuits. Ilja heeft 5 jaar in de verkoop gewerkt bij Ducati Zaltbommel, een van de grotere Ducati dealers van de Benelux. Bij ons neemt ze dan ook voornamelijk de verkoop, administratie en marketing kant op zich.


Ons bedrijf

Voertuigen

Wij zijn officieel dealer van Vespa, Piaggio, SYM, Peugeot, Peugeot Metropolis, NIU, Super Soco en Yadea. Uiteraard leveren wij ook alle andere grote merken. Onze showroom van 350m2 is altijd goed gevuld met een mooi aanbod gebruikte motorfietsen en nieuwe en gebruikte motorscooters en scooters. Op onze website vind u altijd ons actuele aanbod.

Kleding
Uiteraard vind u in onze showroom ook een groot assortiment aan kleding en helmen. Hierbij voeren wij de collecties van Roof, Scorpion, Shark, HJC, Beon, Demm, NOX, Vito, SMK en Macna.

Werkplaats
In onze compleet uitgeruste werkplaats kan iedereen terecht met zijn of haar motorfiets en/of scooter voor onderhoud, reparatie en het vervangen van banden.

Ophaalservice 
Uiteraard beschikken wij over een ophaalservice waarbij we uw voertuig met onze bedrijfsbus kunnen ophalen of thuis brengen. In de Bommelerwaard berekenen wij hiervoor een vergoeding van €15,-. Uiteraard halen of brengen wij ook buiten de regio, informeer bij ons voor de exacte kosten.

Wij zijn een klein bedrijf en streven ernaar iedere klant een goede en persoonlijke service te bieden en u goed te informeren bij de aankoop van een voertuig, u bent uiteraard van harte welkom eens een kijkje te komen nemen in onze winkel.


Wij leveren o.a. de volgende merken:

Vraag vrijblijvend de inkoopprijs van je motor of scooter op! Uiteraard kunt u uw voertuig ook inruilen op een andere motor of scooter!