Team Zuurbier Motoren en Scooters

Marcel is een van de eigenaren van Zuurbier Motoren en Scooters en heeft voor de start van een eigen bedrijf 8 jaar lang als motorfietsmonteur gewerkt bij een van de grotere Suzuki en Aprilia dealer in Noord Holland. De laatste jaren is hij daar actief geweest als chefwerkplaats. Daarnaast is Marcel vanaf zijn 15e actief in de Nederlandse wegracerij. Als 15 jarige jongen begonnen in de bromfietsraces en uitgegroeid tot een deelnemer in de top van de nederlandse motorsport, de laatste jaren heeft Marcel zich vooral gericht op het road racen. Helaas is er door de drukte op het bedrijf geen tijd meer voor en compleet kampioenschap, daardoor rijdt hij vooral alle races tijdens mooie en grote evenementen. Marcel zie je in het bedrijf met een been in de winkel en een been in de werkplaats en probeerd zo op beide vlakken de klanten te helpen.

Ilja is een van de eigenaren van Zuurbier Motoren en Scooters en zo ongeveer geboren in het zijspan van haar vaders Harley. Op de motor is ze heel Europa doorgegaan door haar motorrijdende ouders. Op haar 18e in het bezit van haar motorrijbewijs en op haar 23e actief op een Ducati 848 in de 3DCup op het circuit. Inmiddels is de Ducati omgeruild voor een Yamaha R1 en is ze tevens circuittestrijder voor testmotor.nl waarbij ze de nieuwste sportieve modellen motoren en banden test op de grote circuits. Ilja heeft 5 jaar in de verkoop gewerkt bij Ducati Zaltbommel, een van de grotere Ducati dealers van de Benelux, dit deed ze naast haar opleidingen in Interieur styling, grafisch ontwerp en fotografie. Bij ons neemt ze dan ook voornamelijk de verkoop, administratie en marketing kant op zich.

Maikel is als leerling van 17 jaar jong in 2015 bij ons in dienst gekomen als scootermonteur. Van jongs af aan is hij al geïnteresseerd in scooters en motoren en heeft zichtzelf in die tijd al veel geleerd, een opleiding tot scootermonteur was dan ook bijna vanzelfspreken. Na zijn scootermonteur diploma is hij gaan doorleren voor motorfiets monteur, ook deze diploma heeft hij in razendtempo binnengehaald. Inmiddels heeft hij zijn motorrijbewijs ook op zak en rijdt hij veel kilometers op zijn sportieve Suzuki GSX-R600!

 


Volg ons ook op Instagram!

Error: The JSON parsing failed.


Wij leveren o.a. de volgende merken:

Vraag vrijblijvend de inkoopprijs van je motor of scooter op! Uiteraard kunt u uw voertuig ook inruilen op een andere motor of scooter!